torek, 12. marec 2013

Sibirski Khanty Mansysk


Iz skoraj subtropskega podnebja na Sočiju smo prileteli v mrzlo Sibirsko tajgo (če je moje znanje geografije še na mestu).
Sprememba v temperaturi, a tek na mrazu mi kar leži. Počasi se bo treba začeti privajati na bolj tropsko podnebje...


Zaradi mraza so domačini tudi drugače oblečeni, vse dame v kožuhih, na glavah pa kučme...
 
 
Danes smo iskali delovno opremo, ki je ni tako malo...


 Kdo je mogočnejši? Narava ali človek?! (seveda je to retorično vprašnjež)
3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Snežno ledene umetnine lepo za videti.A ob takih temperaturah me kar zmrazi.Doma se letošnja zima o kateri se je na trenutke zdelo,da se ne bo nikoli končala,počasi premika v pomlad.Imate pa res veliko opreme. A kmalu bo zaslužen počitek Miha.Hvala za delitev lep pozdrav. Jelka

Anonimni pravi ...

Miha, tale vrhunski šport je resnično nomadstvo ali kot cirkuško življenje. Tudi partnerji in naši otroci smo na nek način močno upeti v to. A ko se ta del življenja enkrat konča in ko po določenem obdobju pogledaš nazaj, vidiš po večini le še lepe stvari. Veliko ti takšno življenje vzame, še mnogo več pa ti da. Upam, da tvoja Nina nima težav s tvojimi odhodi in da se je že nekako privadila na to. Je pa sreča, da obstaja vsa tale tehnika preko katere lahko vsaj na nek način držiš kontak z domom in svojimi. A zaradi takšnih, kot si ti in kot je bila naša ljuba Ruth, kot je Raje, imamo ogromno lepega prav vsi, ki beremo vaše bloge. Hvala za vse lepe fotke in komentarje in zdrži še malo. Ko prideš domov, te bodo okoli doma pričakali telohi, zvončki ..., dišalo bo po pomladi, čez dan pa bo tudi že vonj po tropskih krajih. Srečno vrnitev domov!
Andreja

Anonimni pravi ...

Joj, dober si, da se ti po tem mrazu in ob vsem delu ljubi fotkat! Je pa lepo za videti...zato ne odnehaj, Rajeta bomo pogrešali, torej vsaj vidva s Pio nadaljujta!

Lp, karla