nedelja, 03. marec 2013

Adjø OsloPrvi teden je hitro minil. Pošiljam vam še nekaj utrinkov s severa. Sedaj se selimo na Jug, v ruski Soči, ki bo drugo leto gostil olimpijske igre.
 Norveške hiške so izredno lepe. Les je zakon.V tretjem razredu osnovne šole naju je mami z Janom odpeljala na križarjenje po Norveški obali.Kljub mladosti se teh počitnic zelo dobro spominjam.


Takole pa se zastrupljamo na delavnem mestu:
 Teja in Jakov sta odlično tekmovala.

pa lep pozdrav

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Miha!

Moje tekaške smuči je uf-leta nazaj, namazal moj oče. "Maže" vseh barv, likal s starim likalnikom. Tekla neuka, prestrašena,švignilo po poteh.

Tebi pa želim, mirno lepo noč.Da bi hitro švignil k Nini.

In ustvaril veliko lepih foto-utrinkov in filmov.

objem in kot vedno hvala

Anonimni pravi ...

Pozdrav , Miha tja na severna obzorja - krasne fotke , hvala za utrinke s severa . Mi smo pa na Bledu skoraj pomladno pretekli, prehodili , prekolesarili pot okrog jezera . Vikend je bil kot Mami - sončni , poln pozitivne energije , poln topline , čustev in lepih misli - vsem Vam - malo v Adam , na sever in v Mošnje ... - srečala atija , videla dedija Jako , Dika , tvojo Nino , Ruth je bilo čutiti , povsod - v telohu , ki je pokukal med obema Zakama , v vseh utrinkih in prebujajočem dnevu, kužkih , ki so doprinesli veselje, v njen spomin . Bodi-te močni , atija "vzemite" medse kadar je le mogoče - tudi babi ,dedija - pa imejte se še naprej tako radi , tudi zaradi Mami - ki to vse gotovo vidi , čuti . Mi , ki smo poznali Njo in vse Vas preko nje - ostajamo Vaši občudovalci naprej in Vam želimo veliko sonca , moči , sreče , ki bo postala počasi ponovno del Vas - čeprav ste v sebi tako "bogati" z vsem dobrim , da je sreča tudi to , da ste to kar ste - enkratni , prisrčni , topli , duhoviti, znate gledati in se radostiti malenkosti , lepote , ki je marsikdo ne opazi , ne zna in je zato prazen, "reven" ...
Srečno vrnitev in velik objem vseh , ki mislimo veliiiiiko na vas

Anonimni pravi ...

Izvirne, vsakega nekaj,a najlepše slike so s tvojo mami.Res mnogo spominov na otroška leta .In hvala, da smo lahko del tega.Bodite in ostanite to kar ste. Jelka