četrtek, 27. december 2012

..............

Mami, za vedno boš z mano! Hvala za vse, najboljša mati na svetuuuuuuu


8 komentarjev:

mojcej akvarijska pravi ...

Miha, iskreno sožalje od srca.
Nenehno mislim, na vse vas in vas v mislih objemam!!!!!

Anonimni pravi ...

Miha, res je bila najboljša. čuvala te bo tudi naprej in vse tvoje. Radi vas imamo in res mi je žal. Držte se!
Binca

Anonimni pravi ...

Iskreno sozalje :-(

Anonimni pravi ...

Miha tebi in vsem tvojim želim iskreno sožalje. Res je bila najboljša!

Anonimni pravi ...

Veliko nas je, ki smo imeli radi tvojo mamo, ki smo jo radi brali, občudovali njene slike-in preko nje spoznavali tudi njene otroke. Težko je reči prave stvari v takšnih trenutkih, še huje je, ko nekateri rečejo "saj vem, kako ti je". Ma, klinca veš, le s čim se meri bolečino??? Rekla bi ti le: čas, čas....in nič drugega...Dan za dnem, korak za korakom.....in bo manj bolelo. Pogum in moč ti želim. I.

Anonimni pravi ...

Nikoli ne vemo, kdaj in zakaj ravno ta trenutek. Morda je ravno v tem čar živeti do konca in polno vsak dan. Vedno, kadar ste na daljavo stopili v moje življenje preko ekrana, sem občudovala vašo energijo in povezanost. Odražala se je v vseh cvetovih, v vseh korakih, v vseh kapljicah znoja,...Včasih razmišljamo, kako bi želeli odditi in ali nam bodo želje izpolnjene, ali se bomo odhoda zavedali, ali se bomo utegnili posloviti od vseh svojih dragih,...Vest o odhodu gospe Ruth me je pretresla, hkrati pa sem začutila radost, kje, kdaj in kako je zaključila svojo zemeljsko pot. Vsekakor pa mnogo, mnogo prezgodaj.
Dragi vsi njeni bližnji, sočustvujemo z vami, želimo vam veliko moči, poguma, ljubezni in lepo slovo. Slavite njeno življenje in to, da ste del nje in Ruth del vas, zdaj in za zmeraj. Bodite ponosni na to! Naj vas njena energija zmeraj nežno boža in objema, bodri in spominja, kako je treba živeti in stremeti za svojimi željami, kljub velikim naporom, težkim preizkušnjam in v ravnovesju z naravo. Srečno družina Reš Podgornik in iskreno sožalje! ANJA

VANJA pravi ...

Iskreno sožalje. Tudi za nas je bila najboljša.

Gourmet forever pravi ...

Ni besed! Lahko samo rečem, da čutim z vami bolečino ob tej nesmiselni izgubi!!!